BOENDE

På Adventura Skolresor bor ni på en av våra tre kollogårdar på Granöområdet. Här ligger boende, aktiviteter och kiosk inom gångavstånd, mitt i den vackra skärgården.

Våra kollogårdar har enkel standard med plats för mellan 52 personer. Sovsalarna har 4-10 bäddar per rum och på kollogården finns kök med allt ni behöver. Ni väljer om ni vill äta inomhus eller utomhus och badplatsen är alltid bara ett stenkast bort.

När ni skickar en bokningsförfrågan kommer vår bokning att tilldela er en kollogård utifrån klassens antal och vilka kollogårdar som är lediga. Om ni har önskemål om vilken kollogård ni vill bo på går det jättebra att ange det vid bokningen, så meddelar vi om det är möjligt.

STÄDNING OCH UTCHECKNING

Utcheckningen sker mellan kl 9.30 och 10.00 på avresedagen, vilket innebär att ni måste ha packat, burit ut era väskor och städat kollogården innan det. Väskorna kan ni lämna vid vår utcheckningsmatsal där ni även kommer att äta er lunch innan ni åker. En av våra guider kommer under utcheckningen att gå igenom kollogården tillsammans med en av era vuxna, för att se så att städningen är klar och att ni inte har glömt kvar någonting. Klassens vuxna ansvarar för att städningen utförs enligt instruktionen på plats.