BOKNING

Va roligt att ni är sugna på att komma till Adventura Skolresor! För att gå vidare kan ni antingen göra en bokningsförfrågan, eller kontakta vår bokning för att få svar på eventuella frågor och funderingar.

Bokningsförfrågan Adventura Skolresor

Namn på dig som bokar
Fylla i om ni har några särskilda önskemål, info som kan vara bra för oss att veta, eller om ni har några frågor.

KONTAKTA OSS

För frågor om bokning och betalning: [email protected] eller 08-508 43 900

 

För frågor om aktiviteter, boende och verksamhet: [email protected]

PRELIMENÄRBOKA

Det går jättebra att preliminärboka ett datum för att hinna dubbelkolla med skola, föräldrar och klassen innan ni låser bokningen. En preliminärbokning kan vara kvar i ca 10 dagar eller enligt överenskommelse. Preliminärbokningen kostar ingenting och ni förbinder er inte att boka. 

BETALNING

Ni bekräftar er bokning genom att meddela oss detta, samt betala en anmälningsavgift på 20 procent av totalpriset senast 15 dagar efter bokningstillfället. Resterande 80 procent betalas senast 1 månad innan ankomst.

Obs! Anmälningsavgiften återbetalas ej. Enskilda avbokningar kan återbetalas mot uppvisande av läkarintyg. 

EARLY-BIRD BOKNING

Om ni bokar in er klassresa året innan ni planerar att komma hit, behöver ni inte betala in anmälningsavgiften på 20 procent förrän i januari. 

ÄNDRA BOKNINGEN

Om ni vill lägga till personer på er bokning går det bra att göra det fram tills senast 10 dagar innan er ankomst. 

Om ni vill avboka personer som inte längre kan följa med på klassresan går det bra att göra det senast 1 månad innan ankomst, utan kostnad. Vid senare avbokning kan återbetalning göras mot uppvisande av läkarintyg. 

Om ni är osäkra på hur många ni kommer att bli går det bra att boka något färre till en början, för att sedan återkomma med exakt antal, senast 10 dagar innan ankomst.