Dela med dig av dina kunskaper till en ny generation

SENIORCREW

Sök till Seniorcrew på Barnens Ö!

Är du Senior (65+) och intresserad av en upplevelse i sommar samtidigt som du är med och bidrar till något viktigt?  Vill du dela med dig av dina kunskaper till en ny generation? Tycker du om att fiska, laga mat, läsa sagor eller kanske klä ut dig till en pirat som vaktar skatten? Kanske var du själv på kollo som barn och längtar efter att få uppleva de magiska sommardagarna igen?

Oavsett vad dina styrkor och intressen är, så sök för att ha chans att vara en del av sommarens viktigaste dagar för alla de barn och ungdomar som kommer till oss på kollo.

Kollo har genomförts på Barnens Ö i mer än 100 år och är idag Sveriges största sommarkollo. Cirka 5000 barn och ungdomar besöker årligen någon av våra 30 olika kolloverksamheter. Varje år fylls ön av skratt, gemenskap och sommarens bästa dagar! 

Vi kommer tillsammans att planera för ca 6h om dagen, måndag-fredag utifrån dina intressen och erfarenheter. Exempel på aktiviteter: vara ute på kollogård och leka eller läsa sagor för barn, laga mat i storkök tillsammans med våra kollo-kockar, laga cyklar och myggnät tillsammans med våra ungdomar, köra båt m.m.

Du får utöver en fantastisk upplevelse även mat och boende ute i skärgården på vackra Barnens Ö under 9 dagar. 

Perioder som går att söka 2023: 
Period 1: 
13/7 - 21/7  9 dagar
Period 2: 
23/7 - 31/7  9 dagar 

 

Hoppas du vill vara med oss på Barnens Ö i sommar!

Anmäl dig genom att maila till: [email protected] 
Hör av dig om du har några frågor! Behöver du hjälp att anmäla dig, ring: 08-508 43 900