Kollo

KONTAKT

[email protected]

08 508 43 900 (tryck 2)

Mån-Fre: 9-16
Lunchstängt: 12-13

Sommarens Bästa Dagar

Kollo på Barnens Ö är en fantastisk upplevelse där du får chans att uppleva saker som du aldrig testat förut. Träffa massor av nya kompisar, göra fullt av somriga, galna och mysiga saker. En dag kanske du och dina kollokompisar jagas av samurajer i Ninjaleken, fajtas mot gladiatorer i Gladiatorerna eller gömmer er för Gollum i Sagan Om Ringen-leken. En annan dag är det stranddisco samtidigt som vi paddlar kanot-SM. 

 

Kul, bra & viktigt

Vi brukar säga att kollo är kul, bra och viktigt - för det är precis vad det är!

Till kollo åker du på sommaren, ensam eller tillsammans med en kompis och upplever sommarens bästa dagar. På kollo kan du bada (massor!), paddla kanot, få nya härliga kompisar, gå på disco, gå spökrunda, ha fotbollsturnering och mycket mer - ALLT kan hända! 

 

"En dag vaknade vi av att det kom in 50 stycken Oompa Loompas in i vårt rum! Det var granngårdens barn som skulle gör ett kollobus och hade klätt ut sig till Oompa Loompas!"

 

Precis sådär kan en dag på kollo börja, att ett gäng Oompa Loompas väcker dig och dina kompisar. Dagen fortsätter fylld av spännande aktiviteter och kanske avslutar vi dagen med ett kvällsdopp och grillar korv vid stranden?.