Om oss

Fastighetsskötare Barnens Ö!

Barnens Ö är nu Sveriges största sommarkollo! Vi behöver förstärkning till vårt team och söker en fastighetsskötare med engagemang och driv.

 

Stiftelsen Barnens Dags äger och förvaltar Barnens Ö (Väddö) och Fiskeboda (Julita) för att på anläggningarna främja meningsfull fritidsverksamhet för barn och ungdomar. Vi har över 30 aktiva sommarkolonier som årligen besöks av drygt 5000 kollodeltagare. Utöver kolloverksamheten finns skolresan Adventura och uthyrning av boende till privatpersoner, företag och föreningar.

 

Barnens Ö förvaltar en egendom på ca 650 ha mark, ca 400 byggnader, egna vägar, stränder och parkområden mm. Vi har egna system för el, vatten och avlopp. Vårt team på fastighetssidan på Barnens Ö består av 6-8 medarbetare beroende på säsong. Tillsammans med övrig kollopersonal är vi med och skapar sommarens bästa dagar.

 

Arbetsbeskrivning

Som fastighetsskötare arbetar Du huvudsakligen med underhåll, reparation av våra kollogårdar och byggnader så att vi kan fortsätta att höja standarden på vår anläggning. Du kommer även serva våra verksamheter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och kräver både förmåga att kunna samverka med kollegor och arbeta självständigt.

 

Erfarenhet och krav

Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsskötsel eller liknande verksamhet, gärna med kunskap/utbildning om ventilation, el, VA och lås. Du har körkort B (E är meriterande)

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som uppfyller nedanstående:

 

  • Du kan jobba självständigt och klarar av fysiskt arbete
  • Du är ansvarsfull, noggrann och ordningsam
  • Du är händig, positiv och serviceinriktad
  • Du kan agera flexibelt och lösningsorienterat
  • Du vet hur viktigt ett bra bemötande är. Är samarbetsvillig och hjälper till där det behövs.

Du erbjuds

Är du rätt person för oss erbjuds du ett praktiskt och omväxlande arbete inom en växande verksamhet som drivs av engagerade eldsjälar. Du kommer genom ditt arbete, tillsammans med dina kollegor, bidra till att tusentals barn får positiva upplevelser de aldrig kommer att glömma.

 

Tjänsten

Omfattning och varaktighet: Heltid, tills vidare

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

Krav: B-körkort

Krav: Utdrag ur belastningsregistret (arbete i verksamhet med barn) utan anmärkning

 

Din ansökan

Märk ansökan ”Fastighetsskötare 2020” och skicka till [email protected]

Intervjuer och urval kommer att genomföras löpande

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fastighetschef Per Bengtsson på mejl [email protected] 

 

Varmt välkommen med din ansökan!