Kollokock

Vill du vara en viktig del av en glädjefylld sommarupplevelse? Som kollokock spelar du en central och mycket uppskattad roll i att ge barnen en härlig kollotid. Du är ansvarig för att tillaga näringsrik och god mat som ger energi till barnens dagliga äventyr! 

I ditt kök, antingen i en dynamisk duo med en kockkollega eller som ensam stjärna, är du hjärtat av kolloverksamheten. Ditt huvuduppdrag är att sätta ihop en smakrik och balanserad kollomeny som passar barnens smaker och behov. Du hanterar inköpen och tillagar såväl lunch som middag, vilket ger dig chansen att visa upp dina kulinariska färdigheter och kreativitet.

Under din tid på kollo är du en del av ett unikt sammanhang, där du arbetar heltid och bor tillsammans med dina kollegor som jobbar på gården. Detta ger dig en chans att inte bara dela din passion för matlagning, men också att bygga starka band och skapa minnen som varar livet ut.

Vi söker dig som har ett intresse för mat och erfarenhet av att laga mat för större grupper, kanske från tidigare arbete inom catering, hotell, restaurang eller på Nation. Är du den smakmakare vi letar efter? Ta steget in i vårt kök och ansök idag.

Bli en Kollokock och sätt guldkant på barnens kolloupplevelse!