Jobba på kollo

EN OSLAGBAR ERFARENHET!

Är du redo för ett sommaräventyr som gör skillnad? På Barnens Ö, beläget i Roslagens idylliska skärgård norr om Stockholm, söker vi engagerade och kreativa personer som vill vara med och skapa oförglömliga somrar för barn och unga!

Att jobba på kollo är roligt, ansvarsfullt och lärorikt. Ingen dag är den andra lik och det skapar minnen för livet även för oss vuxna. Varje sommar anställer vi cirka 700 personer till Barnens Ö och Fiskeboda som jobbar på våra kollogårdar, cirka 100 av dessa är nyanställningar.

Barnens Ö är väldigt stort, ungefär lika stort som hela Södermalm! Här finns skog, hav, öar, stränder, djur, bryggor, badflottar och massor av maskeradkläder! Dessutom finns det jättemånga hus, över 400 st, och utan av dem är 23 stycken verksamma kollogårdar. Vi är självförsörjande med vatten och avlopp och har till och med ett vindkraftverk som hjälper oss att producera en hel del egen energi. Under tiden som du jobbar på kollo bor du tillsammans med dina kollegor i ett personalboende på gården. 

För att kunna jobba på kollo vill vi att du ska ha fyllt 20 år och ha tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Dessutom behöver du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret utan anmärkningar. Det är även viktigt för oss att du har uppdaterade kunskaper i HLR och Livräddning. Har du inte gått en utbildning? Oroa dig inte, vi kommer att erbjuda HLR-kurser under våren. Många har redan grundläggande kunskaper i Livräddning från skolans idrottslektioner, vilket är en jättebra början! 

När du skapar en ansökan hos oss finns du med i vår personaldatabas, där söker våra föreståndare och personalansvariga efter personal som motsvarar deras behov. Var tydlig med vad DU vill i din ansökan – ange var och hur mycket du vill jobba. 

PSST! Du kan redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn från polisen.se. Då har du allt redo för när vi kontaktar dig. 

Hoppas vi får träffa just dig på Barnens Ö i sommar, lycka till med din ansökan!

Bli en del av kollofamiljen och spela en central roll i att forma unga liv. Här har du möjligheten att bidra till barns personliga utveckling genom spännande och engagerande kolloverksamhet. Varje dag är en unik chans att skapa oförglömliga minnen och göra en verklig skillnad för barnen på kollo!

Barnens Ö är inte bara en naturskön arbetsplats, utan också en plats för din professionella utveckling. Här kan du skärpa dina pedagogiska färdigheter och experimentera med nya sätt att inspirera och engagera barn, allt i en kreativ och sammanhållande miljö. Det är en unik chans att växa både som person och yrkesverksam, och samtidigt bidra till en dynamisk och stödjande gemenskap.

På Barnens Ö får du chansen att träffa och arbeta med likasinnade. Skapa varaktiga professionella kontakter och vänskapsband som kan gagna din karriär och personliga utveckling långt efter kollosäsongen.

Smidiga bussförbindelser från Stockholm gör Barnens Ö lättillgängligt.

SL-bussar går hela vägen ut till samtliga gårdar. 

Det är av största vikt för oss att vår personal mår bra och trivs under sin tid på kollo. Vi erbjuder schyssta villkor, kollektivavtal och ser till att arbetsmiljön är trygg och givande. Vårt mål är att du som medarbetare ska känna dig värderad och stöttad i din roll.