Kollopedagog

Är du redo för ett sommaräventyr? Som Kollopedagog är du en vital del av en magisk resa för barnen! Tänk dig att skapa oförglömliga sommarminnen – spela på stranden, utforska kreativa lekar, delta i spännande pysselaktiviteter och vara den trygga rösten som säger godnatt. Detta är inte bara ett jobb; det är en chans att göra en verklig skillnad i barns liv och samtidigt samla ovärderliga erfarenheter.

På kollo fylls dagarna med skratt, äventyr och kreativitet. Du och dina kollegor är arkitekterna av en värld där varje dag är ett nytt äventyr. Ni skapar en miljö som är både trygg och uppfinningsrik, där varje barn känner sig värderad och inspirerad.

Inte nog med att detta jobb är otroligt roligt och givande; det är också en fantastisk merit för din framtid. Oavsett om du redan studerar inom ett relevant område eller har erfarenhet av att arbeta med barn, kommer denna upplevelse att berika ditt CV och din personliga utveckling.

Under kolloperioden lever och arbetar du tillsammans med dina kollegor på gården där ni jobbar. Det mesta en behöver finns på gården: mat, boende och gemenskap.