Årskurs 1–3

Bergängen

Årskurs 1–3

Bergängen är kollot där vi anordnar ett unikt tivoli, går på mysig dagshajk och ger dig oförglömliga äventyr från morgon till kväll.

Bergängen är en av våra fyra knattegårdar och det perfekta kollot för dig som vill testa på kollo för första gången. Vårt kollo är känt för att vara kollogården där det är det full fart med mycket bus och skoj! Förutom kolloaktiviteter som bad, pyssel och paddling händer det att gården får en massa spännande besök. Det kan vara så att Harry Potter svänger förbi, en utomjording eller till och med en godisbil! Ibland utmanar dessutom besökarna på gården varandra innan middagen och då kan det bli riktigt intressant!

Vi som jobbar på Bergängen är vana att jobba med yngre barn. Vi är påhittiga, snälla och lägger stort fokus på att alla ska bli sedda. Under kvällssamlingen ser vi därför till att varva ner tillsammans genom att prata om allt spännande som hänt under dagen. Om nätterna finns alltid en utav oss vuxna i huset att prata med om det behövs. Vi längtar tills vi får skapa kollomagi tillsammans med er!

Hoppas vi får träffa just dig i sommar!

PERIODER

8 dagar – 35 barn 

Period 1: Fr.o.m. 13/6 – t.o.m. 20/6 

Period 2: Fr.o.m. 23/6– t.o.m. 30/6   

Period 3: Fr.o.m. 3/7– t.o.m. 10/7 

Period 4: Fr.o.m. 13/7– t.o.m. 20/7

Period 5: Fr.o.m. 23/7– t.o.m.  30/7

Period 6: Fr.o.m. 2/8– t.o.m. 9/8

Period 7: Fr.o.m. 11/8– t.o.m. 18/8

BERGÄNGEN