Sommarjobb via Stockholms stad

UNGDOMSCREW

Välkommen till sommarens roligaste feriejobb (sommarjobb)! 

Är du mellan 17 och 19 år? Vill du ha ett sommarjobb som kombinerar arbete med äventyr och gemenskap? Då är Ungdomscrew på Barnens Ö perfekt för dig! Skräddarsytt för undomar som är för gamla för att åka på sommarkollo men för unga för att vara kolloledare. Det är en chans att vara mitt i kolloverksamheten och samtidigt få en bred arbetslivserfarenhet med aktiv handledning och feedback i arbetet. Detta i kombination med den fritid, delaktighet, miljö och värderingar som kännetecknar Barnens Ö. 

Ungdomscrew erbjuds genom Stockholm stads feriejobb, det innebär att man ska vara folkbokförd i Stockholm stad för att kunna söka.

👉 Klicka här för att komma till ansökan. 🎉

Dynamiska arbetsdagar: Du får chansen att prova på en mängd olika arbetsuppgifter, vilket gör varje dag till ett nytt äventyr! Vare sig du, deltar i lekar, snickrar, bygger flugfällor eller inspirerar som en hjältefigur för barnen, är din roll viktig i att skapa magiska sommarminnen! 

En sommar av lärande och skoj: Som en del av Ungdomscrew får du inte bara en bred och nyttig arbetslivserfarenhet, utan även en hög grad av handledning och feedback. Vi sätter stort värde på din personliga och professionella utveckling. Dessutom blir en del av kollofamiljen och gemenskapen som kännetecknar Barnens Ö.

Var en Inspirationskälla: När du jobbar i Ungdomscrew är du mycket mer än bara en deltagare – du är en förebild, en mentor, och en viktig del av barnens sommaräventyr. Tillsammans med erfarna kolloledare kommer du att utforska ledarskapets konst, utveckla dina färdigheter och göra en bestående inverkan på unga liv.

Är du redo att ta steget? Packa dina väskor för en sommar fylld med skratt, lärande och äventyr på Barnens Ö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dynamiska team och att tillsammans skapa en sommar som varken du eller barnen kommer att glömma!

Det bästa med UC är att man får träffa folk från andra sammanhang än vad en brukar göra. Det är blandat med folk från olika delar av samhället. Banden man skapar är något helt annat än om en träffar folk inne i stan.
UC-deltagare
Jag tycker att man får ut mycket av att vara på UC, det är inte bara jobb utan också en upplevelse . Det är kul att en jobbar, sover och kan göra saker på fritiden här ute på Barnens Ö.
UC-deltagare