Årskurs 1–3

Björkbacken

Årskurs 1–3

På Björkbacken är vi experter på spännande utflykter och vi har en egen mysig ateljé på gården ­– perfekt för dig som gillar att pyssla, klä ut dig och spela spel!

Om dagarna går vi på utflykter, anordnar galna stafetter, tar oss ut på vattnet för att paddla och ibland händer det till och med att vi badar med kläderna på! Gården har en fin liten ateljé som är öppen för aktiviteter och såklart fylld med pyssel! Ibland händer det att utklädda personer kommer förbi och ber oss hjälpa dem med olika spännande uppdrag. Det kan vara att hitta deras skatt, ta fast tjuven som stulit ALLT godis, hitta rymdisens skepp så den kan ta sig hem eller baka en kollotårta. Då hjälper vi såklart till! 

Björkbacken är en av de fyra knattegårdar vi har på Barnens Ö. Vi tycker att det är viktigt att alla har någon att vända sig till, du kanske får hemlängtan eller så vill du ha hjälp att ordna med ett galet roligt bus. Därför får alla barn en fadder som de delar med sina rumskompisar. Vi som jobbar här har stor erfarenhet av att jobba med yngre barn.

Hoppas vi får träffa just dig i sommar!

PERIODER

8 dagar – 35 barn 

Period 1: Fr.o.m. 13/6 – t.o.m. 20/6 

Period 2: Fr.o.m. 23/6– t.o.m. 30/6   

Period 3: Fr.o.m. 3/7– t.o.m. 10/7 

Period 4: Fr.o.m. 13/7– t.o.m. 20/7

Period 5: Fr.o.m. 23/7– t.o.m.  30/7

Period 6: Fr.o.m. 2/8– t.o.m. 9/8

Period 7: Fr.o.m. 11/8– t.o.m. 18/8

BJÖRKBACKEN