Kollokock

LSS-kollo Fiskeboda

Bli en del av ett kulinariskt team som ger smak åt sommarens bästa minnen! Som kollokock på Fiskeboda har du en vital och mycket uppskattad roll där din kreativitet och kunskap inom matlagning kommer till sin rätt. Du och dina fyra kollegor, inklusive en platsansvarig, är hjärnan bakom våra hemlagade måltider.

Ditt uppdrag? Att skapa och förverkliga en spännande kollomeny som passar alla deltagare. Tillsammans med ditt team kommer du att laga lunch och middag för cirka 100 personer fördelat på Fiskebodas alla gårdar. Detta ger dig en unik möjlighet att utveckla dina färdigheter i att hantera storskalig matlagning och menyplanering.

På Fiskeboda blir du inte bara en del av ett engagerat köksteam, utan också av hela kollofamiljen. Under din tid här jobbar du heltid och bor i ett eget personalboende, vilket erbjuder en chans till samhörighet och utveckling även utanför kökets väggar.

Vi söker dig som brinner för mat och som har erfarenhet av att laga mat för större grupper, kanske från arbete inom catering, hotell, restaurang eller på student Nation. Är du den kreativa, teamorienterade kock vi söker? Ansök till oss och bli en nyckelspelare i att skapa oförglömliga matupplevelser på Fiskeboda i sommar!