Kolloledare

LSS-kollo Fiskeboda 

Är du redo för ett sommarjobb som inte bara är roligt och inspirerande, utan också meriterande? Som Kolloledare för deltagare med funktionsvariationer som autism och intellektuell funktionsnedsättning får du en unik möjlighet att växa både professionellt och personligt.

I denna roll spelar du en avgörande roll i att skapa en kreativ, trygg och inkluderande miljö. Här får varje deltagare chansen att blomstra, och du får möjligheten att utveckla dina färdigheter inom specialpedagogik och ledarskap. 

Tillsammans med dina kollokollegor får du utforska nya och innovativa sätt att engagera och stödja deltagarna. Varje dag är en ny chans att bidra till något större och skapa minnen som varar livet ut, både för dig och deltagarna. På kollo arbetar du heltid och bor i personalboendet på gården, vilket erbjuder en härlig och gemenskapsorienterad atmosfär. 

Vi välkomnar dig med relevant utbildning eller erfarenhet av att arbeta med vår målgrupp. Vill du ha en sommar som kombinerar roligt arbete, personlig utveckling och chansen att göra en verklig skillnad? Ansök nu och starta en sommar du aldrig kommer att glömma!